En Güzel Anneler Günü - Son Dakika
Güncel

En Güzel Anneler Günü

En Güzel Anneler Günü

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki yetimler ile ailelerinin yüzünde tebessüm olmaya devam ediyor.

13.05.2013 09:46

Esenler Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Anneler Günü münasebetiyle, ilçedeki yetim annelerini çocuklarıyla birlikte kahvaltıda bir araya getirerek onlara güzel bir gün yaşattı.

12 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle, ilçedeki yetimleri ve annelerini kahvaltı programında bir araya getirdi. Kemer Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Umut Özkan, AK Parti Esenler Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Aksu ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ilçedeki yetim anneleri çocuklarıyla birlikte katıldı.

EN ZOR YÜKÜ ANNELER ÇEKİYOR

Yapılan kahvaltının ardından bir konuşma yapan AK Parti Esenler Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat, hayatın en zor yükünü anneler çektiğini belirterek, "Bu yüzden annelerin çocuklarıyla güzel bir gün geçirmelerini istedik. Katılan herkese, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanlarına ve hassaten Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür ediyorum" dedi.

ESENLER'DE İNSAN ÖNCELİKLİ HİZMET

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Umut Özkan, anneler gününü kutlayarak başladığı konuşmasına, "Bizler de birer anne, baba olarak, belli bir müddet sonra hayatımızı çocuklarımıza göre şekillendiriyoruz. Çocuklara yapılacak yatırımların, ileride ülkemizi daha da ileri götüreceğini biliyoruz. Sayın Başbakanımızın da çocuklara ne kadar değer verdiği malumunuzdur. Bugün artık Fransa'da, Almanya'da çocuklar nasıl eğitim alıyorsa Türkiye'de de o kadar kaliteli eğitim verilecek. Tablet bilgisayarlar yolda biliyorsunuz. Esenler'de insan öncelikli bir hizmet veriliyor. Bu program da bunun bir örneği" dedi. Özkan konuşmasını "Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.

YETİM VE ANNE DEYİNCE AKAN SULAR DURUR

Özkan'ın ardından bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bize düşen bir sorumluluk var o da; Esenler'de yaşayan insanımız hayatta hangi engelle karşılaşırsa, o engeli o insanımızla birlikte aşmaktır. Biz yetimlerin başını okşamayı, yoksulu doyurmayı ve yolda kalmışlarımıza yardım etmeyi, fiziki projelerden daha çok önemsiyoruz. Hangi konuda ne eksikliği hissediyorsanız, biz oradayız. Bu yüzden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz düzenlediği çeşitli etkinliklerin yanı sıra bu gün de Anneler Günü nedeniyle sizlerle böyle bir program düzenledi. Ben Anneler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Göksu konuşmasına şöyle devam etti: "Annelik Allah'ın bir kadına verdiği en kutsal vasıftır. Annelik, özveri, şefkat ve sevgi ister. Bir evde annenin boşluğu asla doldurulamaz. Siz çocuklarınıza sahip çıkın, biz de sizlere sahip çıkalım. Çünkü bu çocuklarımız hepimizin geleceği. Dün çok geç bir saatte belediyeden çıkmama rağmen bu kahvaltı programını öğrenince hemen gelmek istedim. Söz konusu yetimler ve anneler olunca bizim için akan sular durur. Ben sizlere çocuklarınızla birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum".

BU TOPLUM DAHA İLERİ GİDECEKTİR

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak da yaptığı konuşmaya, "Anneler dünyanın en kutsal varlıklarıdır" diyerek başladı. Kendisinin bir iş yaparken önce annesine sorduğunu kaydeden Bak, "Başbakanımızın da annesine ne kadar düşkün olduğunu, televizyonlardan takip etmişsinizdir. Belediye başkanımız da her gün annesini arar. Dolayısıyla annelere bu kadar düşkün yöneticiler oldukça, bu toplum her zaman daha ileri gidecektir. Anneler gününüzü tebrik ediyorum" dedi.

Programda yetimler söylediği şarkılarla eğlenirken, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve protokol üyeleri, yetimlere ve annelere çeşitli hediyeler dağıtmasıyla program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Güzel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement