En Güzel Bayram Hediyeleri JUMP’ta! - Son Dakika
Güncel

En Güzel Bayram Hediyeleri JUMP’ta!

En Güzel Bayram Hediyeleri JUMP’ta!

Modaya Öncülük Eden Tasarımlarıyla Her Yaş Grubundan Tüketiciye Hitap Eden JUMP, Bu Bayram Da Çocukların Gözdesi Oluyor.

03.08.2010 14:30  Güncelleme: 15:13

Çocuklar için tasarladığı ürün skalasıyla bayram alışverişlerinde hediye seçimlerini kolaylaştıran JUMP, büyük küçük herkese çok renkli bir bayram sunuyor.

MODERN ayakkabı modasında yeni bir trend yaratan JUMP, her cinsten ve her yaştan tüketiciye özel hazırladığı koleksiyonundaki modellerle konforun yanı sıra şıklığın da keyfini sürmek isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

JUMP, bayram alışverişlerinde çocukların da vazgeçilmezi haline geliyor. JUMP Kids koleksiyonunda yer alan farklı renk ve model seçenekleriyle, kız-erkek tüm çocuklar için renkli alternatifler sunuyor. Erkek çocuk spor ayakkabıları serisinde şıklığı tamamlayan ana renkler kullanılırken, kız çocuk spor ayakkabılarında renkli bâcıklar ve cırt cırtlar göze çarpıyor.

JUMP, futbol tutkunu çocukları da unutmuyor. Moda dünyasının vazgeçilmezleri siyah ve beyaz renklerin yanı sıra JUMP'ın çocuklar için tasarladığı fıstık yeşili ve siyah parlak deriden üretilen kramponlu ayakkabılar, halı sahada spor yaparken hem çocukların ayaklarının rahat etmesi hem de son trend modelleri takip edebilmeleri için akım yaratıyor.

JUMP'ın Disney lisanslı ürünlerinin bulunduğu birbirinden keyifli koleksiyonları, bu bayram da çocukların gözdesi olacak. Mickey, Minnie, Winnie the Pooh ve Cars gibi çizgi film endüstrisinin gözde karakterlerinin yer aldığı bu rengârenk ayakkabılarla bayramda siz de çocuklarınızın kalbini kolayca fethedebilirsiniz…

JUMP'ın 2010 Yaz koleksiyonu için tasarladığı birbirinden renkli ve kaliteli ürünlere, markanın Türkiye çapında yer alan 600 seçkin satış noktasından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Güzel Bayram Hediyeleri JUMP’ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement