"En Güzel Komşum Benim Komşum" Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

"En Güzel Komşum Benim Komşum" Ödülleri Sahiplerini Buldu

"En Güzel Komşum Benim Komşum" Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından organize edilen “En Güzel Komşum Benim Komşum” ödülleri sahiplerini buldu.

18.12.2013 21:48

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından organize edilen "En Güzel Komşum Benim Komşum" ödülleri sahiplerini buldu. Projede birinci olan Serap Yılmaz'a 3 bin lira ödül verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından organize edilen "En Güzel Komşum Benim Komşum" ödül töreni İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve Başakşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal'ın katılımıyla Başakşehir Çınar Kolejinde gerçekleşti.

Ödül töreninden önce konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, "en iyi komşu ödülü için birlikteyiz" diyerek, "Bizim geleneklerimizde, değerlerimizde var olan şeyi konuşuyoruz. Kentler kendi yoğunluğuyla insanların kişisel hayatlarının etkin olduğu ama maalesef bazı şeyleri ihmal ettiği alanlardır. Burada yaşayan insanlar bir araya gelsinler ortak mekanları olsun, aynı mekanları paylaşsınlar görüşsünler ve toplumsal mutabakat olsun. Ayrıştırılmış toplumlarda sıkıntı yaşanır eski mahalle yaşamlarında zengin fakir birbirlerini gayet iyi bilirdi. Dul, yetim ve öksüzleri bilirler himaye ederlerdi. Ama şimdi maalesef duvarlarla çevrilmiş site alanlarında güvenlik açısından yaşanmakta. Bizim belediye olarak İstanbul'a yaptıklarımız çok ciddi şeyler, kimseye muhtaç değiliz. Sizi metrolara kavuşturduk sizlerle birlikte el ele verdikçe daha yapacağımız hizmetler var. Gerçek anlamda bir devlet adamı olarak Başbakanımız ve hükümeti geldiği için bu ülke değişti istikrar oldu. Bunu da başaran sizlersiniz kararı veren sizlersiniz sizler olmasaydınız o olmayacaktı ve bizde burada olmayacaktık" dedi.

Konuşma sonrasında yapılan törende Topbaş, komşuluk ödüllerini sahiplerine teslim etti. Proje kapsamında birinci olan Serap Yılmaz'a 3 bin Lira, 2. olan İbrahim Şaşmaz'a 2 bin Lira, 3. olan Dilek Güneş'e de bin lira para ödülü verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'En Güzel Komşum Benim Komşum' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement