En Önemli Kararı Goldaş ile Verin - Son Dakika
Güncel

En Önemli Kararı Goldaş ile Verin

En Önemli Kararı Goldaş ile Verin

Unutulmayacak bir düğünün en özel tanığı takılarınız

26.07.2011 08:22

Hepimizin bir masalı var ve hepimiz yarattığımız bu masalların birer kahramanıyız. Mutlu sona, kimi zaman Pamuk Prenses kadar güçlükle, kimi zaman Külkedisi gibi hiç ummadığımız bir anda karşımıza çıkan şanslı bir an ile ulaşıyoruz. Masallar farklı da olsa, hayatımızın en özel gününde, kendi masalımızın "prensesi" oluyoruz. Tüm hazırlıklar bu masalı daha da özel kılmak için değil mi? Goldaş, unutulmaz bir düğün günü için pek çok seçeneğin sunulduğu mağazaları ile gelin ve damat adaylarının hizmetinde.

Evlilik yolunda atılan her adım önemli ama evliliğin olmazsa olmazı, sonsuz birlikteliğin küçük ama gösterişli simgesi alyanslar, bu özel yolculuğun en anlamlı parçaları… Geçmişi Romalılara uzanan alyans; iki ailenin, soyun birleşmesini simgeliyor. Alyansın yuvarlak formu ise evliliğin ve aşkın sonsuza kadar sürmesinin bir sembolü. Goldaş alyans koleksiyonunda, klasik ya da modern farklı tarzlardaki alyansları bir arada bulmak mümkün.

Goldaş'ın evlilik planları yapanlara özel tasarımları elbette alyanslarla sınırlı değil… Pırlanta tek taş ya da tam tur yüzükler, kolye ve bileklikler, ikili setler yanında yeşilin asaletini yansıtan zümrüt bileklik ve küpeler, gelinler kadar zarif ve göz alıcı.

Hayallerinizde peri masalı gibi bir evlilik töreni varsa, mutluluğunuzu Goldaş tasarımcılarının özgün tasarımları ile taçlandırabilirsiniz. Farklı ve iddialı Goldaş koleksiyonlarına ulaşmak için yapmanız gereken tek şey, www.goldas.com adresini ziyaret ederek size en yakın Goldaş mağazasının adresini öğrenmek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Önemli Kararı Goldaş ile Verin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement