"En Yenilikçi Proje" - Son Dakika
Güncel

"En Yenilikçi Proje"

"En Yenilikçi Proje"

Dijital dünyanın yeni yıldızı 1arada, kısa sürede ödülle buluştu.

25.12.2012 15:20

Abdi İbrahim 100. yılındaki başarılarına CIO ödülünü de ekledi

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, son yılların en önemli mecraları arasında yer alan dijitale verdiği önem doğrultusunda, 100. kuruluş yıldönümünde hayata geçirdiği Aile Hekimlerine özel www.1arada.com projesi ile sağlık alanındaki tek ödül olan CIO'da "En Yenilikçi Proje" ödülüne layık görüldü.

Tıbba ve insanlığa hizmet misyonuyla hareket eden Abdi İbrahim, 100.kuruluş yıldönümünde önemli bir projeye daha imza attı. Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, Aile Hekimlerini dijital dünyada buluşturan www.1arada.com sitesini hayata geçirdi.

19 Kasım'da kullanıma açılarak Aile Hekimlerini dijital dünyada buluşturan ve kısa sürede 2.000 üyeye ulaşarak önemli bir başarı elde eden www.1arada.com, 20 Aralık Perşembe gecesi üçüncüsü gerçekleştirilen CIO Ödül Töreni'nde aldığı ödülle başarısını perçinledi.

Toplam 128 projenin başvurduğu ve sadece 42 projenin ön elemeyi geçebildiği CIO ödülleri bu yıl da yine yoğun rekabetin yaşandığı bir ortamda sahiplerini buldu. www.1arada.com projesi ile sağlık alanındaki "En Yenilikçi Proje" ödülüne layık görülen Abdi İbrahim'in ödülünü ise şirketin Bilgi Sistemleri Müdürü Hilmi Koçak, Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Jorge Fernandes'ten aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'En Yenilikçi Proje' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement