ENA Genel Müdürü Muleta, AA Doğu Afrika Ofisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

ENA Genel Müdürü Muleta, AA Doğu Afrika Ofisini Ziyaret Etti

ENA Genel Müdürü Muleta, AA Doğu Afrika Ofisini Ziyaret Etti
06.02.2014 00:25  Güncelleme: 00:28

Etiyopya resmi haber ajansı ENA Genel Müdürü Bekele Muleta, Anadolu Ajansının Etiyopya'ya açtığı Doğu Afrika Bölge Ofisini ziyaret etti.

Etiyopya resmi haber ajansı ENA Genel Müdürü Bekele Muleta, Anadolu Ajansının (AA) Etiyopya'ya açtığı Doğu Afrika Bölge Ofisi'ni ziyaret etti.

Muleta, başkent Addis Ababa'daki ofisi ziyaretinde, her alanda AA ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Türkiye ve Etiyopya arasındaki iyi ilişkilerin iki ajans arasındaki işbirliğini kolaylaştıracağını belirten Muleta, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile "İşbirliği konusunu ele alma ve iki ajans arasında tecrübe paylaşımı" amacıyla bir araya geleceklerini söyledi.

AA'nın  Doğu Afrika Bölge Ofisi'nde haberler, Türkçe, Arapça, İngilizce ve Fransızca servis edilecek.

Eritre, Cibuti, Somali ve Güney Sudan'ın bağlı olduğu ofis, Etiyopya hükümeti nezdinde tüm izinlere sahip ilk yabancı medya ofisi olma özelliği taşıyor. - Addis Ababa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ENA Genel Müdürü Muleta, AA Doğu Afrika Ofisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement