Enerji Tasarrufu İçin Mavi Kareler - Son Dakika
Güncel

Enerji Tasarrufu İçin Mavi Kareler

Enerji Tasarrufu İçin Mavi Kareler

"Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisi, Balıkesir Yaylada AVM'de sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

04.01.2013 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALITIMIN MAVİ YÜZÜ SERGİSİ BALIKESİR YAYLADA AVM'DE

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede'nin, dikkatleri enerji verimliliğine çekmek için ısı yalıtımıyla fotoğraf sanatını buluşturduğu "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisi, Balıkesir Yaylada AVM'de sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Bennu Gerede imzalı karelere, aynı temayla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler de eşlik ediyor. Blue'Safe Mavi Kale tarafından düzenlenen sergi, 7 Ocak – 13 Ocak tarihlerinde izlenebilecek.

Sürdürülebilir bir gelecek için tüm dünyanın enerji tasarrufunu konuştuğu günümüzde; enerji verimliliğinde 'ısı yalıtımı'nın önemine dikkat çeken "Yalıtımın Mavi Yüzü" fotoğraf sergisi, Balıkesir Yaylada AVM'de sanatseverlerle buluşuyor. Dow Chemical, Kalekim ve Mardav ortaklığıyla kurulan Blue'Safe Mavi Kale'nin düzenlediği sergide, "Yalıtımın Mavi Yüzü" projesi kapsamında ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede'nin çektiği fotoğraflar ve aynı konseptle hayata geçirilen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler yer alıyor.

Tüm fotoğrafların mavi ısı yalıtım levhalarına basılmış olarak sergilenmesi, "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisini diğer sergilerden ayırıyor. Bennu Gerede'nin fotoğraflarında da başrolde olan mavi ısı yalıtım levhaları kimi zaman bir şezlong, kimi zaman bir kaykay kimi zaman da bir köpek kulübesi olarak sanatseverlerin karşısına çıkarak yalıtımın hayatı nasıl sarıp sarmaladığını gösteriyor.

Farklı bir sanatsal deneyim yaşamak isteyenler "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisini 7 – 13 Ocak 2013 tarihleri arasında Balıkesir Yaylada AVM'de izleyebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enerji Tasarrufu İçin Mavi Kareler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement