ERDEMLİ'DE 1923 MOTOSİKLET TUTKUNU CUMHURİYET İÇİN SÜRDÜ - Son Dakika
Güncel

ERDEMLİ'DE 1923 MOTOSİKLET TUTKUNU CUMHURİYET İÇİN SÜRDÜ

MERSİN'in Erdemli ilçesinde 1923 motosiklet tutkunu, Cumhuriyet Bayramı etkinleri kapsamında konvoy yaptı.

30.10.2022 12:42  Güncelleme: 12:52

MERSİN'in Erdemli ilçesinde 1923 motosiklet tutkunu, Cumhuriyet Bayramı etkinleri kapsamında konvoy yaptı.

Erdemli ilçesinde 1923 motosiklet tutkunu Türk bayrağı alıp, Erdemoğlu bulvarında bir araya geldi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte konvoy yapan 1923 kişi, kentin dört bir tarafında belirlenen güzergahta coşkuya zirve yaptırdı.

Balkonlarda vatandaşların eşlik ettiği kortejde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 'Bugün cumhuriyet coşkusunu Erdemli'de motorlu guruplarımızla paylaşıyoruz. 1923 tane motorcumuzla Cumhuriyet coşkusunu en güzel şekilde en mükemmel şekilde icra edeceğiz. Gençlerimizin ciddi bir katılımı, ciddi bir teveccühü var. Bu da gösteriyor ki yüce Türk milletinin geleceği garanti altında. Ben gençlerimizi tebrik ediyorum, Erdemlimiz'i tebrik ediyorum. Erdemlimiz'e yaraşan, Erdemlimiz'e yakışan bir güzelliği inşallah burada en güzel şekilde, en mükemmel şekilde sergileyeceğiz. Herkesin Cumhuriyet Bayramını canı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde inşallah dedi.

Korteje ata yadigarı motoruyla geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Ömer Bakkal, 'Cumhuriyet bize atalarımızdan kaldı, daha nice 99 yıllara diye konuştu.

ERDEMLİ\'DE 1923 MOTOSİKLET TUTKUNU CUMHURİYET İÇİN SÜRDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ERDEMLİ'DE 1923 MOTOSİKLET TUTKUNU CUMHURİYET İÇİN SÜRDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement