Erdemli Kumkuyu'da Yollara Bakım Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Erdemli Kumkuyu'da Yollara Bakım Yapılıyor

Erdemli Kumkuyu\'da Yollara Bakım Yapılıyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Kumkuyu Mahallesi’nde geniş kapsamlı malzemeli yol bakım çalışması başlattı.

08.01.2016 10:16

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Kumkuyu Mahallesi'nde geniş kapsamlı malzemeli yol bakım çalışması başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallenin tüm sokaklarında bakım çalışmalarına devam ediyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin mahallelerde yol açma, genişletme ve sıkıştırma ile yama çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Ekiplerin, malzemeli yol bakım çalışmalarında büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten Başkan Tollu, beldeden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin hizmet eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını kaydetti. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, "Bizim için işin zorluğu sorun değil. Bizim görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz. Bu konuda insan ve araç gücümüz tam" dedi.

Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi'ne bağlanarak mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde birçok hizmet eksiği olduğunu ve gün geçtikçe buralara nitelikli hizmet etmeye devam ettiklerini dile getiren Tollu, amaçlarının, herkes için yaşanabilir bir Erdemli olduğunu vurguladı. Tollu, "Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. 2009'a kadar görev alanımız olan her yeri hizmetlerimizle doyurduk. Şimdi sıra bize yeni bağlanan yerlerde. Allah'ın izniyle çalışmalarımız sürüyor. Gün geçtikçe, çalışmalarımız arttıkça vatandaşlarımızın memnuniyeti de artıyor. Hep birlikte el ele verip ilçemize sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdemli Kumkuyu'da Yollara Bakım Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement