Erdoğan: "Aramızdaki Görüş Ayrılıklarını Asgariye İndirmeyi Sağlamamız Ülkelerimizin Lehinedir" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erdoğan: "Aramızdaki Görüş Ayrılıklarını Asgariye İndirmeyi Sağlamamız Ülkelerimizin Lehinedir"

16.04.2016 16:53

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ortak basın toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aramızdaki siyasi diyaloğu güçlendirmek suretiyle görüş ayrılıklarını asgariye indirmeyi, müşterekleri azamiye çıkarmayı sağlamamız her şeyden önce ülkelerimizin lehinedir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ortak basın toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aramızdaki siyasi diyaloğu güçlendirmek suretiyle görüş ayrılıklarını asgariye indirmeyi, müşterekleri azamiye çıkarmayı sağlamamız her şeyden önce ülkelerimizin lehinedir. Bu şekilde davrandığımızda, bölgemizdeki sorunlara dışarıdan değil, yine bu bölge içinden çözümler geliştirilmesini özellikle sağlamamız halinde bir an önce netice alacağımıza inanıyorum. Bölgenin iki önemli ülkesi olarak bu konuda bizlere önemli bir sorumluluk düştüğünün farkındayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Aramızdaki Görüş Ayrılıklarını Asgariye İndirmeyi Sağlamamız Ülkelerimizin Lehinedir' - Son Dakika


Advertisement