Erdoğan: Atatürk Kalksa Bu Düzenlemeye 'Evet' Derdi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Atatürk Kalksa Bu Düzenlemeye 'Evet' Derdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman Bild Gazetesinin "Atatürk yaşasaydı 'Hayır' derdi" başlıklı haberinin sorulması üzerine, "Atatürk kalksa bu düzenlemeye kendisi de böyle yaşadığı için 'Evet' derdi." dedi.

27.03.2017 21:45  Güncelleme: 11:18

Televizyon canlı yayınında gündeme dair soruları cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alaman Bild Gazetesinde yarısı Türkçe olan "Atatürk Yaşasaydı Hayır Derdi" başlıklı haberine tepki gösterdi. Erdoğan, "Ne alakası var bunun Atatürk'le. Tam aksi ben desem ki Atatürk kalksa bu düzenlemeye kendisi de böyle yaşadığı için 'Evet' derdi. Çünkü Atatürk bizim yapmak istediğimizi yaptı. İnönü ile geçinemedi." diye cevap verdi.

"ATATÜRK'ÜN HAFIZASINI MI OKUMUŞLAR"

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan o sözleri:

"Atatürk'ün hafıza kayıtlarını okuyacak kadar özellikleri mi var? Ne alakası var bunun Atatürk'le. Türkçe öğrenmeye başlamışlar. Bunun, bunlarla alakalı yanı manidar. Atatürk'le bu görüşmeyi nasıl yaptılar? Tam aksi, ben desem ki Atatürk kalksa bu düzenlemeye kendisi de böyle yaşadığı için 'Evet' derdi. Çünkü Atatürk bizim yapmak istediğimizi yaptı. İnönü ile geçinemedi. En önemli mesai arkadaşıydı. O da damdan düşenlerdendi."

Erdoğan: Atatürk Kalksa Bu Düzenlemeye \'Evet\' Derdi

Son Dakika Güncel Erdoğan: Atatürk Kalksa Bu Düzenlemeye 'Evet' Derdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement