Erdoğan, Sultanahmet Camii'nde Dua Ettirdi; Cemaat Telefonlara Sarıldı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Sultanahmet Camii'nde Dua Ettirdi; Cemaat Telefonlara Sarıldı

Cuma namazını Sultanahmet Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, namaz sonrası cemaate dua ettirdi: Rabbim terör belasından bir an önce kurtulmayı nasip etsin.

15.01.2016 17:23  Güncelleme: 18:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Cuma namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı. Geçtiğimiz hafta medyana gelen terör saldırısından sonra birlik ve beraberlik için de önem taşıyan cuma namazı için camiye gelen Erdoğan tekbirlerle karşılandı.

"RABBİM TERÖR BELASINDAN BİR AN ÖNCE KURTULMAYI NASİP ETSİN"

Erdoğan, namaz sonrası cemaate dua ettirdi. Erdoğan "Rabbim bu terör belasından da bir an önce kurtulmayı nasip etsin" diyen Erdoğan'a cemaat "Amin" diyerek eşlik etti.

UFAK ÇOCUK, ERDOĞAN'A ŞİİR OKUDU

Duanın ardından Erdoğan'ın yanına gelen ufak bir çocuk, Erdoğan'a şiir okudu.

YİNE AKADEMİSYENLERİ ELEŞTİRDİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, duadan sonra Sultanahmet saldırısının yaşandığı yeri ziyaret etti. Burada hayatını kaybeden Almanlar için tüm Alman halkına başsağlığı dileyen Erdoğan, yaşanan olayların ardından bildiriye imza atan akademisyenleri kınayarak "Tüm bu olan olaylar karşısında kalkıpta kapkara bir bildiri yayınlayıp o katlamların altına imzayı koyan akademisyenleri de tekrar şiddetle kınıyorum" diye konuştu.

Erdoğan sözlerinin devamında "Önünde prof olması kimseyi aydın yapmaz. Siyaset yapmak isteyenler parlamentoda siyasetlerini yapsınlar ama yok parlamentoda bunu yapamıyorlarsa bunlar da gitsinler hendek kazsınlar veya dağa çıksınlar. Bu kadar açık ve net konuşuyorum" dedi.

Erdoğan, Sultanahmet Camii\'nde Dua Ettirdi; Cemaat Telefonlara Sarıldı

Son Dakika Güncel Erdoğan, Sultanahmet Camii'nde Dua Ettirdi; Cemaat Telefonlara Sarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement