Erdoğan Ve Kılıçdaroğlu Twitter'i Salladı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Ve Kılıçdaroğlu Twitter'i Salladı

Erdoğan Ve Kılıçdaroğlu Twitter\'i Salladı

Başbakan Erdoğan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son 24 saat içinde attığı adımlar sosyal medyanın gündeminde.

17.05.2013 11:44  Güncelleme: 11:51

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD gezisi dünya gündeminin ilk sıralarında yer alırken ziyaretin yankıları Türkiye'yi salladı.

7'den 70'e herkes Erdoğan'ın ABD ziyaretini sosyal medyada konuşuyor. Özellikle Twitter'ın gündemi Obama ve Erdoğan arasında geçen yağmur esprisi, Erdoğan'ın Obama'ya verdiği hediye ile doldu taştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Avrupa Parlamentosu'nda yaşadığı kriz sonrası Sosyal Demokratlar Grubu Başkanı Hannes Swoboda ile ikili görüşmesi iptal edilmişti.

İŞTE O TWEETLER

Sosyal medya bunu da diline doladı. İşte Başbakan Erdoğan'ın ABD ziyareti ve Kılıçdaroğlu'nun görüşme krizinin Twitter'daki yansımaları:

Cüneyt Özdemir: Beyaz Saray ortak basın toplantısında dişe dokunur yeni bir şey yok. Olmasını da beklemiyordum açıkçası...

Emre Alkin: Türkiye "yatırım yapılabilir like" konumuna çok önce gelmeliydi. Sn. Başbakan'ın ABD ziyareti esnasında açıklanan not artışı net bir mesaj.

Lütfi Türkkan: Tayyip Bey'in ABD ziyareti, AKP'nin iktidar ömrünü uzatan bir ziyret olmaktan öte, Türkiye'yi musibetten koruyan bir gezi olmasıdır dileğimiz.

İbrahim Karagül: Birileri, ABD ziyareti öncesi Türkiye'ye gözdağı vermeye çalışıyor.

Enver Aysever: Herkes Obama''nın peşinde. Gelecekte anilacaksa bile bu pek 'hayırla' olmayacak.

Fevzi İşbaşaran: Bizim Başbakan'ın şikayetçi olduğu konuları biliyorduk.Obama'nın cevapları baştansavmaydı.Hiç bir şey söylemedi.Şikayetçi konumda kaldık.

İmamın Gülü: OBAMA-ERDOĞAN Görüşmesi ve KREDİ NOTU Artışına dair 1 yıl önce yapılan büyük kehanet gerçek oldu.

Deniz Zeyrek: Obama ve Erdogan yagmur altinda konusurken, Savunma Bakani Yilmaz can kulagiyla, islanarak onlari dinliyordu.

Fatih Akalan: Kılıçdaroğlu'na önceden kızıyordum. Şimdi üzülüyorum.

Şamil Tayyar: KK Brüksel'de kapıda kaldı, başbakan beyaz sarayda devlet başkanı gibi. Ulan Esad hem kendini yaktın hem KK'yı.. Yazıkkk.

Dicle Canova: Hüseyin Çelik Kılıçdaroğlu'na şarkı önerdi..sabah akşam dinlemeli diyerek.. "titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime"

Fuat Uğur: "Esad ile Erdoğan arasında fark yoktur" diyebilen Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini AP Sosyal demokratlar grubu Başkanı Svoboda reddetti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan Ve Kılıçdaroğlu Twitter'i Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement