Ergin, Dörtyol'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ergin, Dörtyol'da İncelemelerde Bulundu

Ergin, Dörtyol\'da İncelemelerde Bulundu

Dörtyol'da 4 Polisin Şehit Edilmesinin Ardından Adalet Bakanı Sadullah Ergin İlçeye Gelerek İncelemelerde Bulundu.

01.08.2010 21:27

Sadece Doğan Haber Ajansı muhabirlerinin ilçedeki incelemelerini görüntüleyebildiği Bakan Sadullah Ergin, ilçedeki olaylar sırasında tahrip edilen BDP ilçe binası ve işyerlerini de gezerek esnaftan sorunları hakkında bilgi aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de başsağlığı ziyaretinde bulunan Bakan Ergin daha sonra 20 Temmuz tarihinde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit edile Piyade Uzman Çavuş Ayhan Say'ın Ocaklı Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi.

Öte yandan Bakan Ergin, Yayladığı İlçesi'ne bağlı Yeniceköy'de hayırsever işadamları Boskan ve Mehmet Alkan kardeşlerin 6 yıl önce vefat eden babaları Hacı İbrahim Alkan için verdiği yemekli mevlüte katıldı. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı mevlütte Bakan Ergin, yapılan duanın ardından ikram edilen kurufasulye ve bulgur pilavından yedi. Ergin ayrıca, Yoncakaya köyünde de bu yıl 18'incisi düzenlenen Birlik ve Beraberlik Festivali'ne konuk oldu. Ergin, etkinliğin birlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan dönemde yapılmasının anlamlı olduğunu vurgulayıp, "Ülkede barış, huzur ve kardeşliğin bozulmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Ümit KOZAN - Çağlar ÖZTÜRK/ DÖRTYOL/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ergin, Dörtyol'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement