Erkan Baş'tan Erdoğan'a: "Kürsüde Filistin'e Sahip Çıkarken, Filistin İçin Dua Ederken, İsrail'i Lanetlerken Oğlunun Gemileri İsrail Limanında... - Son Dakika
Güncel

Erkan Baş'tan Erdoğan'a: "Kürsüde Filistin'e Sahip Çıkarken, Filistin İçin Dua Ederken, İsrail'i Lanetlerken Oğlunun Gemileri İsrail Limanında...

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Tayyip Erdoğan, Metin Cihan isimli gazeteci arkadaşımızdan neden şikayetçi oldu? Haydi bunu yazın. Çünkü Metin Cihan bir iddia attı ortaya belgeleriyle, kanıtlarıyla, hepimizin ulaşabileceği açık kaynakları çalışarak tarayarak. Diyor ki ‘Gazze’de çocuklar, kadınlar, hastaneler bombalanırken Tayyip Erdoğan’ın oğlunun gemileri İsrail limanında yükleme yapıyor.’ Kürsüde Filistin’e sahip çıkarken, Filistin için dua ederken, İsrail’i lanetlerken oğlunun gemileri İsrail limanında ticaret yapıyor...AKP dini, imanı, ahlakı sadece ve sadece paradan olan bir çeteden ibarettir” dedi.

29.11.2023 17:49  Güncelleme: 18:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı"

-"7 Ekim'den beri insanlık tarihinin en kalleş saldırılarına maruz kaldılar. Camileri bombalandı, okulları yerle bir edildi, kampları bilinçli şekilde hedef alındı, sabiler hunharca katledildi"

-"Yüzde 70'ten fazlası kadın ve çocuk olmak üzere 16 bin kardeşimiz İsrail saldırısında şehit oldu"

-"Bu kara leke Netanyahu'ya destek verenlerin de alnına yapıştı. Bu utanç lekesi tarihten temizlenmeyecek"

-"Bir ikisi hariç batılı ülkelerin tepkisizliğini de unutmayacağız. Hesap vermeleri için mevcut tüm yolları deneyeceğiz"

-"Cuma günü başlayan esir takaslarını ve insani arayı müspet bir gelişme olarak görüyoruz"

-"Gazze'nin ihtiyaç duyduğu malzemelerin bir kısmının bölgeye ulaştırılmasından memnunuz. Ancak ulaşan yardımlar ihtiyaçları karşılamaktan uzak"

-"İsrail köşeye sıkışan Netanyahu'nun daha fazla can almasının önüne geçilmelidir. Antisemitizmi körükleyerek tüm Yahudilerin güvenliğini tehlikeye atıyor"

-"Dünyada İslam düşmanlığı da yükseliyor"

-"Kur'an-ı Kerim'i yakanlara gösterilen müsamakar tavır iyi niyetli değil. Bugün de bir Müslüman sorunu icat edilmeye çalışılmakta"

-"1500 ton insani yardım malzemesi taşıyan ikinci gemimiz bugün yola çıkıyor"

ANKARA - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

Erkan Baş\'tan Erdoğan\'a: "Kürsüde Filistin\'e Sahip Çıkarken, Filistin İçin Dua Ederken, İsrail\'i Lanetlerken Oğlunun Gemileri İsrail Limanında...
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Erkan Baş'tan Erdoğan'a: 'Kürsüde Filistin'e Sahip Çıkarken, Filistin İçin Dua Ederken, İsrail'i Lanetlerken Oğlunun Gemileri İsrail Limanında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement