Erzurum'da 11 Sağlıkçıya Bylock Gözaltısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurum'da 11 Sağlıkçıya Bylock Gözaltısı

Erzurum\'da 11 Sağlıkçıya Bylock Gözaltısı
16.03.2017 20:07

ERZURUM'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan doktor, hemşire ve sağlık personeli 11 kişi, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

ERZURUM'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan doktor, hemşire ve sağlık personeli 11 kişi, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Kamu Hastaneler Birliği'nde çalışırken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan 13 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Mart günü düzenlenen operasyonla doktorlar F.T., İ.T. hemşire F.K. ile sağlık personelleri İ.M.K., A.B.G.P., E.A.K., N.B.G., S.T., H.D. İ.T., E.K. gözaltına alındı. Şüphelilerden S.K. Ş.T., G.G. ise adreslerinde bulunamadı. ByLock kullandıkları tespit edilen şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından 'silahlı terör örgütü kurma, yönetme ve üye olma suçlarından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Aranan 2 şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da 11 Sağlıkçıya Bylock Gözaltısı - Son Dakika


Advertisement