Erzurum'da Gönüllüler Yetim Çocuklara Destek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Gönüllüler Yetim Çocuklara Destek Oluyor

Erzurum\'da Gönüllüler Yetim Çocuklara Destek Oluyor

Erzurum'da bir grup gönüllü genç ve kadın, Kızılay Şubesi'nin öncülüğünde yetim çocuklara destek olmak amacıyla çadırda pişirdikleri yemekleri satarak kırtasiye ihtiyaçlarını karşılıyor. Türk Kızılay Palandöken Şubesi Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinlik, bağış ve yardımlaşma kültürünü canlı tutmayı ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

12.09.2023 11:40  Güncelleme: 11:42

Erzurum'da bir grup gönüllü genç ve kadın, yeni eğitim-öğretim döneminde yetim çocuklara destek olmak, onların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için Kızılay Şubesi'nin öncülüğünde bir araya gelerek çadırda pişirdikleri yemekleri sattı.

Erzurum'un en işlek yerlerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesi'nde Türk Kızılay Palandöken Şubesi Kadın Kolları; gönüllü gençlerin ve kadınların desteğiyle, yetim çocuklara kırtasiye desteği için etkinlik düzenledi.

Kızılay Erzurum İl Başkanı Hüseyin Bozhalil, burada hem Kızılay'ı vatandaşlar daha iyi anlatmak, hem de bağış ve yardımlaşma kültürünü canlı tutmak ve farkındalık oluşturmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Türk Kızılay Palandöken Şubesi Kadın Kolları'nda gönüllü olarak çalışan Hava Şeker, yetim çocuklarla dayanışma ve onlara kırtasiye desteğinde bulunmak için etkinliği yaptıklarını anlattı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Gönüllüler Yetim Çocuklara Destek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement