Erzurum - Ece Gürsel Ve İlknur Soydaş, Erzurum´Da Serinledi - Son Dakika
Güncel

Erzurum - Ece Gürsel Ve İlknur Soydaş, Erzurum´Da Serinledi

Erzurum - Ece Gürsel Ve İlknur Soydaş, Erzurum´Da Serinledi

İstanbul'dan Erzurum'a Gelen Manken Ece Gürsel ve İlknur Soydaş, Doğal Klima Olarak Nitelendiren Yayla Havasında Rahat Bir Nefes Aldıklarını Belirttiler. Mankenler, "bunaltıcı Sıcaktan Sonra Buranın Havası İyi Geldi" Dediler.

04.08.2010 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan Erzurum'a gelen manken Ece Gürsel ve İlknur Soydaş, doğal klima olarak nitelendiren yayla havasında rahat bir nefes aldıklarını belirttiler. Mankenler, "Bunaltıcı sıcaktan sonra buranın havası iyi geldi" dediler.

Doğu Anadolu Oto Fuarı, Palandöken ilçesinde bulunan kongre merkezinde ünlü mankenler Ece Gürsel ve İlknur Soydaş'ın katılımıyla bugün (4 Ağustos) açıldı. AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler (AKP) ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik tarafından açılan oto fuarında mankenler büyük ilgi gördü. Fuarı gezmeye gelenler Ece Gürsel ve İlknur Soydaş'la fotoğraf çekilmek için adeta sıraya girdiler. Bindikleri otomobiller hakkında görevliler hakkında bilgi alan mankenler, İstanbul'un sıcağından kurtulmanın keyfini yaşadıklarını söylediler.

Son model otomobillerin sergilendiği ve 4 gün açık kalacak olan fuarda vatandaşların ilgisinden memnun olan Ece Gürsel ve İlknur Soydaş, "İstanbul'un bunaltıcı sıcaklarından sonra Erzurum'un havası çok iyi geldi. İstanbul inanılmaz sıcak. Uçaktan indiğimizde serin ve güzel bir havayla karşılaştık" diye konuştular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum - Ece Gürsel Ve İlknur Soydaş, Erzurum´Da Serinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement