Erzurum - Maliye Bakanı Ağbal Uyardı Sürücüler Emniyet Kemeri Bağlamadan Asla Yola Çıkmasın - Son Dakika
Güncel

Erzurum - Maliye Bakanı Ağbal Uyardı Sürücüler Emniyet Kemeri Bağlamadan Asla Yola Çıkmasın

Erzurum - Maliye Bakanı Ağbal Uyardı Sürücüler Emniyet Kemeri Bağlamadan Asla Yola Çıkmasın

Maliye Bakanı Ağbal uyardı Sürücüler emniyet kemeri bağlamadan asla yola çıkmasınBAYBURT'ta inceleme ve temaslarda bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, trafik haftası nedeniyle Sürücüler, emniyet kemeri bağlamadan asla yola çıkmasın uyarısında bulundu.

07.05.2016 20:43

Maliye Bakanı Ağbal uyardı Sürücüler emniyet kemeri bağlamadan asla yola çıkmasın

BAYBURT'ta inceleme ve temaslarda bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, trafik haftası nedeniyle Sürücüler, emniyet kemeri bağlamadan asla yola çıkmasın uyarısında bulundu. Bayburt Üniversitesinde düzenlenen mezuniyet törenine katıldıktan sonra uçakla İstanbul'a gitmek için Erzurum'a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, burada Erzurum Milletvekil Mustafa Ilıcalı ile bir süre görüştü. Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği eski bölüm Başkanı olan Mustafa Ilıcalı, ülkemizde meydana gelen trafik kazalarında her yıl çok sayıda inanı kaybettiğimizi hatırlattı. Trafik kazalarını azaltmak ve caydırıcı olmasını sağlamak için Naci Ağbal ile ortak çalışma yaptıklarını anımsatan Ilıcalı, cezaların insanların kurallara uyması açısından faydalı olacağını belirtti.Görüşme sırasında Maliye Bakanı Naci Ağbal, trafik güvenliğine ciddi anlamda katkı sağladığını belirterek, Uluslararası trafik günü münasebetiyle temelde vurgulamamız gereken trafik kurallarına hepimiz riayet etmesi lazım. Burada çocuklarımızı, diğer sürücüleri düşünerek dikkatli araç kullanmamız lazım. Devlet olarak da bizim trafik güvenliğine uygun yolar yapmamız lazım. Bu alanda Ak Parti hükümetleri döneminde yol güvenliğini artıracak her türlü alt yapı yapıldı. Bize düşen sürücü olarak kurallara riayet etmek, emniyet kemerimiz bağlamadan asla yola çıkmamak diye konuştu.

Bakan Ağbal ve Milletvekili Ilıcalı, daha sonra uçakla İstanbul'a gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum - Maliye Bakanı Ağbal Uyardı Sürücüler Emniyet Kemeri Bağlamadan Asla Yola Çıkmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement