Can Bonomo, Esen Kitap Standında Okurlarıyla Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Can Bonomo, Esen Kitap Standında Okurlarıyla Buluşacak

Can Bonomo, Esen Kitap Standında Okurlarıyla Buluşacak

Delirmek, Belirmektir kitabı ilk kez fuarda okurlarıyla buluşan Can Bonomo, okurları ve dinleyicileri ile, 9 kasımda Esen Kitap standında buluşuyor.

07.11.2013 15:29  Güncelleme: 15:31

9 Kasım Cumartesi günü yapılacak etkinliklerimizin ayrıntıları şöyle:

Efsanevi HEY dergisinin son Genel Yayın Yönetmeni olan Hulusi Tunca, geçtiğimiz ay yayımlanan "Yetmişler" isimli kitabını, 9 Kasım Cumartesi günü saat 13:00'de imzalayacak.

Yayımlandığı günden bu yana çok satan listelerinden inmeyen " Falan Filan" ve "Hayvan" isimli iki kitabıyla Oben Budak, 9 Kasım Cumartesi günü saat 14:00'de Kitap Fuarı'nda.

"Delirmek, Belirmektir" isimli kitabı ilk kez fuarda okurlarıyla buluşan Can Bonomo, okurları ve dinleyicileri ile, 9 Kasım Cumartesi günü, saat 15:00'de Esen Kitap standında buluşuyor.

Yıllardır beklenen çalışması Esen Kitap tarafından yayımlanan Güven Erkin Erkal, "Türkiye Rock Tarihi 1, Saykodelik Yıllar" kitabını ilk kez Kitap Fuarı'nda, 9 Kasım Cumartesi günü, saat 16:00'da imzalayacak.

Cahit Berkay, Güven Erkin Erkal ve Hulusi Tunca; 10 Kasım Pazar 17:00 – 18:00 saatleri arasında, Kitap Fuar'ı Interexpo Salonu'nda "Türkiye Rock Tarihi" konulu panel, için bir araya geliyor.

Hulusi Tunca, Oben Budak, Can Bonomo ve Güven Erkin Erkal; 9 Kasım Cumartesi günü Esen Kitap'ın 10. Salondaki 203 A standında okurlarını bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Can Bonomo, Esen Kitap Standında Okurlarıyla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement