Esenyurt'ta zabıta ile seyyar satıcı arasındaki kavga: 7 kişi adliyeye sevk edildi - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta zabıta ile seyyar satıcı arasındaki kavga: 7 kişi adliyeye sevk edildi

Esenyurt'ta zabıta ve seyyar satıcılar arasında çıkan kavgada gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

19.09.2020 11:45  Güncelleme: 15:47

Esenyurt'ta zabıta ve seyyar satıcılar arasında çıkan kavgada gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Dün, Esenyurt Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, Fatih Mahallesi'nde uygulama yaparken, seyyar satıcıların ürün ve tezgahlarına el koymak istedi.

Buna tepki gösteren seyyar satıcılar ile zabıta arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda zabıtalar İsmail S. bıçakla, Mustafa Z. ise darbedilerek yaralandı.

Diğer zabıtaların müdahalesi sonucunda 5 seyyar satıcı da yaralandı. 2'si zabıta 7 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kavgaya karıştıkları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Esenyurt\'ta zabıta ile seyyar satıcı arasındaki kavga: 7 kişi adliyeye sevk edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta zabıta ile seyyar satıcı arasındaki kavga: 7 kişi adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Deniz:
    Allah bu zabitalari kahretsin planlanmış birşey bu insanların suçu ne ki neden sadece onlarda göz altı varda zabitalarin hic birine yok bumu adalet bumu insanlik hani rsitlik o azabita arabalarin camlarini kiriyor ne hakki var insablarin mallarina zarar vermeye 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement