Samsun'da kimliği belirsiz iki kişi, eski Gümrük Bakanı Nurettin Canikli'nin müteahhit olan kardeşi Fahrettin Canikli'nin otomobilinden yüklü miktarda para çaldı. Polis 194 bin 700 lira çalan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
PARAYI ARKA KOLTUKTA BIRAKIP ARAÇTAN ÇIKTI
Olay bugün Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesi İlkadım Kız Öğerenci Yurdu bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre Eski Gümrük Bakanı, Ak Parti Giresun milletvekili Nurettin Canikli'nin Samsun'da yaşayan ve müteahhitlik yapan kardeşi Fahrettin Canikli, ev satışından aldığı 194 bin 700 lira parayı poşete koyup 55 AC 348 plakalı otomobiliyle olay yerine geldi. Poşet içindeki parayı arka koltukta bırakıp aracını park edip yanından ayrıldı.
GÜVENLİK KAMERALARI HIRSIZLIĞI ORTAYA ÇIKARDI
Bu sırada otomobilin yanına gelen kimliği belirsiz iki kişi otomobilin sağ arka camını kırıp poşet içindeki parayı alarak kaçtı. Cam kırılma sesinin duyulması üzerine hırsızlık olayı ortaya çıkınca Canikli, polisi arayıp ihbarda bulundu. Polis otomobilde parmak izi çalışması yaptı. Yurdun güvenlik kamerasında yapılan incelemede, Canikli'nin aracının yurda girmesinden kısa süre sonra içinde iki kişinin olduğu lacivert renkli bir otomobilin bahçeye gelip güvenlik görevlilerine, Canikli ile birlikte geldiklerini söyleyerek içeriye girdikleri ve aracın camının kırılmasından sonra otomobille birlikte ayrıldıkları tespit edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Son Dakika › Güncel › Eski Bakanın Kardeşinin Otomobilinden 194 Bin Lira Çaldılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (10)