Eskişehir'de 3 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 3 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler İstanbul'da Yakalandı

Eskişehir\'de 3 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler İstanbul\'da Yakalandı

Eskişehir'de sahibi ile aralarında husumet bulunduğu gerekçesiyle kahvehaneye tabancayla ateş edip 3 kişiyi yaralayan cezaevi firarisi Ö.O.P. ve 2 arkadaşı yakalandı.

14.10.2014 13:18  Güncelleme: 14:14

Eskişehir'de sahibi ile aralarında husumet bulunduğu gerekçesiyle kahvehaneye tabancayla ateş edip, 1'i polis 3 kişiyi yaralayan cezaevi firarisi Ö.O.P. ve iki arkadaşı İstanbul'da yakalandı.

Olay, 10 Ekim günü saat 00.30 sıralarında Emek Mahallesi Dilek Caddesi'ndeki kahvehanede meydana geldi. İddialara göre hırsızlık, yaralama suçlarından sabıkalı olan ve bir suçtan hüküm giydiği açık cezaevinden firar eden Ö.O.P. ile yanında bulunan arkadaşları S.E. ve R.Y., 03 ER 518 plakalı hafif ticari araçla önüne geldikleri kahvehaneye tabancayla ateş etti. Kahvehane sahibi Muhsin Kaya sağ ayağına, müşterilerden Faruk Kök de beline isabet eden kurşunla yaralandı.

Saldırganlar uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü Araştırma Şubesi'nde görevli sivil polislerin geldiği sırada şüpheliler aynı araçla tekrar olay yerine gelerek kahvehaneye yeniden ateş etmeye başladı. Sivil polisler de saldırganlara tabancalarıyla karşılık verdi. Polis memuru Nedim Şimşek, başını sıyırıp geçen kurşunla yaralandı, şüpheliler kaçtı.

Yaralılar polis memuru Şimşek ile kahvehane sahibi Kaya ve diğer yaralı Faruk Kök hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüphelilerin kaçtıkları 03 ER 518 plakalı hafif ticari araç ise aynı gece Emek Mahallesi Tarih Bulvarı'nda terk edilmiş halde bulundu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Gasp ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu şüphelilerin çalıntı bir araçla İstanbul'da olduklarını belirledi. Eskişehir'den giden polis ekipleri, şüpheli Ö.O.P. ile arkadaşları S.E. ve R.Y.'yi İstanbul'da yakaladı. Eskişehir'e getirilen 3 şüpheli kahvehaneyi, sahibiyle aralarında daha önceden husumet olduğu için kurşunladıklarını söyledi. Şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 3 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement