
Eskişehir'de lise öğrencisi bir kıza cinsel tacizde bulunduğu ve bıçak zoruyla gasbetmeye çalıştığı öne sürülen sanığa 11.5 yıl hapis cezası verildi.
Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında, tutuksuz sanık Emre Büyükkör (28) ve mağdur S.Y'nin (15), avukatları hazır bulundu.
Mahkeme heyeti, sanık Emre Büyükkör'e cinsel taciz ve gasp girişiminden toplam 11.5 yıl hapis cezası verdi.
MAĞDURUN ŞİKAYETİ ÜZERİNE TUTUKLANDI
Gökmeydan Mahallesi'ndeki Aydın Arat Parkı'nda 2 Ekim 2013'te meydana gelen olayda, sanık Büyükkör'ün bıçak zoruyla S.Y'yi gasbetmeye çalıştığı ve cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Mağdurun şikayeti üzerine yakalanıp tutuklanan Büyükkör, geçen duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Son Dakika › Güncel › Eskişehir'de Cinsel Saldırı ve Gasp Yapan Kişiye, 11.5 Yıl Hapis - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.