Eskişehir - Kazada Ölen Rugby Takımı Oyuncusu Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir - Kazada Ölen Rugby Takımı Oyuncusu Toprağa Verildi

Eskişehir - Kazada Ölen Rugby Takımı Oyuncusu Toprağa Verildi

Kazada ölen rugby takımı oyuncusu toprağa verildi ESKİŞEHİR'in Seyitgazi İlçesi yakınlarında devrilen minibüste ölen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rugby Takımı oyuncusu ve aynı üniversitenin Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Yağcı'nın cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.

18.12.2015 16:45

Kazada ölen rugby takımı oyuncusu toprağa verildi

ESKİŞEHİR'in Seyitgazi İlçesi yakınlarında devrilen minibüste ölen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rugby Takımı oyuncusu ve aynı üniversitenin Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Yağcı'nın cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaza dün sabah saatlerinde Eskişehir- Seyitgazi karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. ESOGÜ Rugby takımını Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne götüren Ahmet Ağır yönetimindeki 26 RD 034 resmi plakalı üniversiteye ait midibüs, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sporculardan 23 yaşındaki Mehmet Yağcı olay yerinde öldü, yaralanan midibüs sürücü Ahmet Ağır ile 15 sporcu ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ölen Mehmet Yağcı için bugün, merkeze bağlı daha önce köy olan Keskin Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazının ardından Yağcı'nın üzerinde Eskişehirspor atkısı konulan tabutu Keskin Camii bahçesinden alınarak meydanlık alana getirildi. Buradaki törene Ak Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Tepebaşı Merkez İlçe Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç, ölen Mehmet Yağcı'nın babası Erdinç Yağcı, annesi Gülden Yağcı, kız kardeşi Hazal Yağcı ile çok sayıda kişi katıldı. Türk Telekom Müdürlüğü'nde teknisyen olarak çalışan baba Erdinç Yağcı bir süre önce ayağını burkması nedeniyle cami bahçesine tekerlekli sandalye ile gelerek oğlunun tabutunun yanında durup taziyeleri kabul etti. Baba Yağcı cenaze namazının kılındığı meydanda ise tekerlekli sandalyeden kalkıp yakınlarının yardımı ile ön sırada durdu.

Kılınan cenaze namazından sonra Mehmet Yağcı, Keskin Mahallesi'ndeki mezarlıkta gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir - Kazada Ölen Rugby Takımı Oyuncusu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement