Eskişehir Üniversite Öğrencilerinin Bahar Şenliği Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Üniversite Öğrencilerinin Bahar Şenliği Yürüyüşü

Eskişehir Üniversite Öğrencilerinin Bahar Şenliği Yürüyüşü

Üniversite öğrencilerinin bahar şenliği yürüyüşü Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği 'Bahar Şenliği Yürüyüşü' renkli görüntülere sahne oldu.

12.05.2015 17:53

Üniversite öğrencilerinin bahar şenliği yürüyüşü

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği 'Bahar Şenliği Yürüyüşü' renkli görüntülere sahne oldu.

Anadolu Üniversitesi'nin çeşitli fakülte ve yüksekokullarında okuyan öğrenciler, birbirinden ilginç kıyafetler giyerek öğle saatlerinde Vilayet Meydanı'nda toplandı. Rektör Prof.Dr. Naci Gündoğan, Bahar Şenliği etkinliklerinin başlaması nedeniyle Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Rektör Gündoğan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu her yıl geleneksel hale gelmiş bir tören. Amacımız, üniversitemizin gençleri heyecanını, enerjisini şehirle buluşturmak, şehre coşku katmak. Bu şenliğin güzel geçmesini diliyorum. Gençlerle birlikte, şehirle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Neticede öğrencilerimiz bu şehrin evlatları. Herkese mutlu bir bahar diliyorum" dedi.

Eski uygarlıkları canlandıran ve özel tasarım kıyafetler giyen öğrenciler İki Eylül, Hamamyolu ve Kızılcıklı Mahmut Pehlivan caddelerinde yürüyerek yol boyunca vatandaşlara çiçek dağıttı. Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri 'Onlar konuşur, MİMTAS yapar' yazılı pankart taşıdı. Eczacılık Fakültesi öğrencileri çeşitli ilaç firmalarının kutusuna benzettikleri giysiler giydi. Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri ise değişik saç stilleriyle yürüyüşte yer aldı. Öğrenciler yürüyüşlerini tamamladıktan sonra otobüslere binerek kampüslerine döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Üniversite Öğrencilerinin Bahar Şenliği Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement