Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Eskişehirspor - Kasımpaşa maçının ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Çok kötü bir mağlubiyet oldu Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay İyi oyunla güzel bir galibiyet aldık Eskişehirspor'un kendi sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 yenildiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

19.09.2015 23:47

Eskişehirspor - Kasımpaşa maçının ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Çok kötü bir mağlubiyet oldu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay İyi oyunla güzel bir galibiyet aldık

Eskişehirspor'un kendi sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 yenildiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehirspor karşısında net bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çalımbay şöyle konuştu

Biz iki haftadır iyi oynuyorduk. Hem Gençlerbirliği maçı olsun hem Fenerbahçe maçı olsun. Özellikle Gençlerbirliği maçında çok pozisyonlar yakalamıştık. Fenerbahçe maçı da öyleydi. Hiç pozisyon vermedik ama maalesef ofansifte istediğimiz gibi olmamıştı. Bugün hepsini yaptık hem defans olarak hem ofans olarak her şeyi çok iyi şekilde yaptık. Bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık. Belki biraz daha son paslarımıza dikkat edebilseydik daha da güzel bir oyun ortaya koyabilirdik. Bugünkü galibiyete çok ihtiyacımız vardı. İki maçtan sonra ve bugün net bir galibiyet aldık. Hem de iyi oynayarak bir galibiyet aldık. O yüzden tabii ki çok mutluyuz. Lig çok uzun bir maraton. Daha ligin başlarındayız. Önemli olan bu galibiyetler ama esas önemli olan iyi bir istikrar yakalayıp ligin sonuna kadar yolumuza devam etmemiz. Yeni bir takım sayılırız, inşallah zamanla daha da iyi olacağız. Beni bugün mutlu eden çok uzun süre sakatlık geçiren Eren'in gol atmasıydı. İyi bir galibiyet aldık. İnşallah bundan sonra istikrarı koruyup yolumuza devam edeceğiz.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe de sakatlıklar nedeniyle orta sahada yeterince direnç gösteremediklerini belirterek şunları söyledi

Tabii ki çok kötü bir mağlubiyet oldu Kasımpaşa'ya karşı. Bence biz ilk yarı iyi top oynayabildik iyi top sergiledik. Ne yazık ki 15'inci dakikada attığımız gol sayılmadı hakem tarafından faul varmış. Ondan sonra şansız bir gol yedik ilk yarının uzatmalarında. İkinci yarıda 2-0'dan sonra orta sahada ne yazık ki defansif anlamda fazla karşılık veremedik. Yarı gol pozisyonlarına, yarı gol şanslarına girdik. Yani tam olarak gol pozisyonu üretemedik. Takımın gösterdiği ikinci yarıdaki performanstan hiç memnun değilim. Ne yazık ki orta sahada yaşadığımız sakatlıklardan dolayı istediğimiz şekilde orta sahanın göbeğinde yeterince kadar direnç gösteremedik.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement