Antalya'da üzerlerinde uyuşturucu bulunduğu şüphesiyle iki kişinin gözaltına alınmak istenmesi üzerine, polise taşlı saldırıda bulunuldu.
Olay, saat 15.30 sıralarında Yeşildere Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. Polis, şüpheli gördüğü 2 kişinin üzerini aramak istedi. Şüpheliler gözaltına alınmamak için polise direndi. Çevredekilerin polise taşlı saldırısının ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kimliği açıklanmayan 2 şüpheli, kısa süre sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü ve üzerlerinde bir miktar esrar bulundu.
Polis, taşla saldırıda bulunduktan sonra kaçan diğer şüphelilerin eşkallerini belirlemek üzere çalışma başlattı. - Antalya
Son Dakika › Güncel › Esrarcıları Gözaltına Almak İsteyen Polise Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?