Etyemez ile Akyel'den Başkan Selmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Etyemez ile Akyel'den Başkan Selmanoğlu'na Ziyaret

Etyemez ile Akyel\'den Başkan Selmanoğlu\'na Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ile Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

13.06.2013 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valiliği ile Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen "Kamu Yönetiminin Yeniden Düşünülmesi" konulu konferansa katılmak üzere ilimizde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ile Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Elazığ Valisi Muammer Erol, SGK İl Müdürü Esat Ceylan ile Belediye Başkan Yardımcıları da bulundu. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez ile Sayıştay Başkanı Akyel'i azizler diyarında ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Selmanoğlu, Elazığ Belediyesi'nin çalışmalarını konu alan brifing dosyasını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'e sunarak, yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ile Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel'e sekiz köşe şapka hediyesinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Etyemez ile Akyel'den Başkan Selmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement