Euro 2012 Heyecanı Kesintisiz Yaşanıyor! - Son Dakika
Güncel

Euro 2012 Heyecanı Kesintisiz Yaşanıyor!

Euro 2012 Heyecanı Kesintisiz Yaşanıyor!

Arko Men'le Facebook'ta Euro 2012 heyecanını kesintisiz yaşayın!

18.06.2012 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Youth Republic grup şirketlerinden biri olan Digital Youth'un sosyal medya yönetimini gerçekleştirdiği Facebook Arko Men sayfasında canlı futbol sohbetleriyle Euro 2012 heyecanı kesintisiz yaşanıyor! Türkiye'de ilk kez bir spor yorumcusuyla Facebook üzerinden canlı olarak futbol sohbetleri yapılıyor.

Facebook.com/ArkoMen sayfasını ziyaret ederek sevilen spor yorumcusu Uğur Meleke ile Facebook üzerinden canlı sohbet etme ve Milli Takımlar Erkek Bakım Markası Arko Men'in özel hediye paketlerini kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Yoğun ilgiyle karşılanan ilk sohbet programının ardından, 19 Haziranda ikinci program, 3 Temmuzda ise üçüncü program gerçekleşecek. Arko Men sayfası Fanları canlı olarak soruyor, Uğur Meleke kamera karşısında cevaplıyor.

Euro 2012 boyunca canlı yayınlarla futbol sohbetleri gerçekleşen Facebook.com/ArkoMen sayfasında Uğur Meleke'ye en yaratıcı soruyu soran 5 kişi kendisiyle tanışma ve yemek yeme fırsatı kazanıyor. Ayrıca "Arko Men ile Soru Cevap" oyununa katılarak 3 hafta boyunca verilen soruları doğru yanıtlayan 300 kişiyi Arko Men'den sürpriz hediyeler de bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Euro 2012 Heyecanı Kesintisiz Yaşanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement