Evi Uyuşturucu İmalathanesine Çevirmişler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Evi Uyuşturucu İmalathanesine Çevirmişler

Evi Uyuşturucu İmalathanesine Çevirmişler
15.10.2015 16:19

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, uyuşturucu imalathanesi olarak kullanıldığı belirlenen bir eve polis tarafından baskın düzenledi.

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, uyuşturucu imalathanesi olarak kullanıldığı belirlenen bir eve polis tarafından baskın düzenledi. Uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli düzeneklerle birlikte, metamfetamin benzerliği gösteren uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Davutlar Mahallesi Çoban Sokak'ta oturan D.D. ve S.I.'nin evi uyuşturucu imalathanesine çevirdiği ihbarını aldı. arama kararının ardından dün akşam eve operasyon düzenleyen polis, uyuşturucu madde imalatında kullanılan çok miktarda kimyasal sıvı ve toz madde ile çeşitli malzemeler ele geçirdi. Ayrıca 950.62 gram metamfetamin benzerliği gösteren uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan iki kişi  emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Şüphelilerden D.D. tutuklanırken, S.I. serbest bırakıldı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evi Uyuşturucu İmalathanesine Çevirmişler - Son Dakika


Advertisement