Eyüp Nurtepe'de Kaza; 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Eyüp Nurtepe'de Kaza; 1 Ölü, 3 Yaralı

Eyüp Nurtepe\'de Kaza; 1 Ölü, 3 Yaralı

Eyüp'te kaza yapan arkadaşlarına yardıma giden 5 kişinin bulunduğu minibüs kaza yaptı.

02.04.2012 08:03  Güncelleme: 08:12

Eyüp'te kaza yapan arkadaşlarına yardıma giden 5 kişinin bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu Okmeydanı bağlantı yolunda seyir halinde bulunan Yüksel Urfan'ın kullandığı 34 JYN 44 plakalı minibüs, Nurtepe viyadüğü girişinde

kontrolden çıkarak takla attı. Gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen kazada sürücü Yüksel Urfan(27) kazadan yara almadan kurutulurken, minibüste bulunan Sabri Kara(47), Metin Zengin(45) ve Erdem İsa Dönmez(24) yaralandı, Ahmet Talay(54) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ahmet Talay'in cesedi, polisin olay yerindeki incelemelerinden sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna

kaldırıldı. Kazanın ardından polis merkezinde ilk ifadesini veren sürücü Yüksel Urfan'ın, "Su birikintisine girdim. Daha sonra araç kontrolden çıktı. Araç bariyerlere çarptıktan sonra takla attı" şeklinde bilgi verdiği öğrenildi.

Kaza yapan şahısların bir markette görev yaptıkları ve Bayrampaşa'da kaza yapan bir arkadaşlarına yardıma gittikleri ortaya çıktı. . Kaza sonrasında yaralanan 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eyüp Nurtepe'de Kaza; 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement