"FAME" TV’de İlk Kez - Son Dakika
Güncel

"FAME" TV’de İlk Kez

"FAME" TV’de İlk Kez

Lunapark Kuşağı'nda Bu Filmi; Sinematv D-Smart 5'nci Kanalda, Teledünya 11'nci Kanalda Ve Aynı Anda Sinematv HD'de D-Smart 117 Ve Teledünya 9'ncu Kanalda İzleyebilirsiniz.

29.07.2010 11:51  Güncelleme: 13:51

LUNAPARK

Pazar akşamlarının keyfi, tüm aile beraber izleyeceğiniz filmlerle artıyor. Yorucu ve uzun bir haftanın sonunu, ailenin bütün bireyleri ile ekran başında geçirmeyi isteyenler, birbirinden zevkli, birbirinden renkli yapımlarla, sinemanın en eğlenceli ve en yeni örneklerini bu kuşakta izleyebilirsiniz.

Alan Parker'ın yönettiği ve aynı adlı şarkısıyla Oscar kazanan 1980 tarihli yapımın genç bir ekip tarafından kotarılmış yeniden çevrimi... Dansçılar, şarkıcılar, oyuncular ve ressamlardan oluşan bir grup yetenekli genç, New York Gösteri Sanatları Okulu'nda eğitim görmektedir. Hepsinin tek bir amacı vardır: Şöhreti yakalamak… Okul da onlara bu şansı sunmaktadır. Sadece yetenek, kendini adama ve sıkı çalışma ile elde edilebilecek türden bir şanstır bu. Her öğrenci spot ışığı altında sergileyeceği performans için çalışırken, aralarında kimlerin doğuştan gelen yeteneğe ve sıkı disipline sahip olduğu da ortaya çıkacaktır.

Tür : Müzikal

Yönetmen: Kevin Tancharoen

Yapım : 2009

Oyuncular : Kay Panabaker, Walter Perez, Naturi Naughton, Asher Book

Yayın tarihi : 01 Ağustos Pazar

Yayın saati : 21.00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'FAME' TV’de İlk Kez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement