Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü

18.05.2016 00:26

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü Kent merkezinde toplanan gruptan görüntü Yürüyüşten detaylar Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü yapıldı Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü" düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü

Kent merkezinde toplanan gruptan görüntü

Yürüyüşten detaylar Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü yapıldı

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü" düzenlendi.

Uğur Mumcu Parkı'nda toplanan grup, İstiklal Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na, oradan da Kurtuluş Yolu'na kadar ellerindeki fener ve Türk bayraklarıyla yürüdü.

Yürüyüş sırasında bando eşliğinde marşlar söylendi, önceden belirlenen yerlerde durularak halk oyunları gösterileri sergilendi.

Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Kulübü sporcularının da atlarıyla katıldığı yürüyüşe, özellikle İstiklal Caddesi üzerinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

81 ilden 500 izci ve yaklaşık 300 kişilik halk oyunları ekibinin katıldığı etkinlik Kurtuluş Yolu'nda sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü - Son Dakika


Advertisement