Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından

Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Spahıja: "Fiziksel Olarak İyi Durumda Değiliz"

12.03.2011 21:00

FENERBAHÇE ÜLKER BAŞANTRENÖRÜ SPAHIJA: "FİZİKSEL OLARAK İYİ DURUMDA DEĞİLİZ"

"BU MAÇTAN SONRA DİĞER MAÇLARDA DAHA İYİ OLACAĞIMIZA VE DAHA İYİ SONUÇLAR ALACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM"

BEŞİKTAŞ COLA TURKA BAŞANTRENÖRÜ ATAMAN: "BU SONUÇLA ZİRVE ADAYI BİR TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Nevan Spahija, Beşiktaş Cola Turka'ya 92-84 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin kendilerinden daha iyi mücadele ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ergin Ataman'ı ve oyuncularını tebrik ediyorum. Bizden daha iyiydiler. Maça niye böyle başladığımızı anlayamadım. Şu anda fiziksel olarak iyi durumda değiliz, birçok sakatımız var. Bu da bizi etkiliyor. Sezona başladığımız gibi değiliz. Ama oyuncuları suçlayamam, çünkü çok iyi çalışıyorlar. Beşiktaş Cola Turka maçın ilk yarısında 51 sayı kaydetti ve özellikle dış atışlardan yüksek yüzdeyle oynadı. Bu istatistikler benim için kabul edilebilir değil. Ama bu maçtan sonra diğer maçlarda daha iyi olacağımıza ve daha iyi sonuçlar alacağımıza söz veriyorum."

Beşiktaş Cola Turka Başantrenörü Ergin Ataman ise, rakipleri karşısında net bir galibiyet elde ettiklerini ifade ederek, "Bu galibiyet belki kamuoyu için sürpriz olabilir, ama bizim için sürpriz değil. Hafta içinde zaten bu maçı kazanacağımızı konuşmuştuk. Son haftalarda iyi oynadığımız basketbolun artık hedef maçlarda da sonuç vermesi gerektiğini düşünüyorduk. Maçın başında kontrolünü elimize geçirdik. Fenerbahçe Ülker'e kolay sayı imkanı vermedik. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar oyuncularımın hakettiğini düşünüyorum. Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe Ülker, bir ara ortaya koyduğu baskılı mücadeleyle iyi bir seri yakaladı. Ama çabuk bir şekilde çaresini bulduk ve kazandık. Net bir galibiyet aldık. Çok güzel bir galibiyet aldık. Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bu sonuçla zirve adayı bir takım olduğumuzu gösterdik diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement