Ferhatpaşa Ana Okuluna Kalite Ödülü - Son Dakika
Güncel

Ferhatpaşa Ana Okuluna Kalite Ödülü

Ferhatpaşa Ana Okuluna Kalite Ödülü

Çatalca'da Ferhatpaşa Ana Okulu bölgede bir ilke imza attı ve 17 Mart tarihinde ISO 9001-2008 belgesi aldı.

09.04.2012 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası arenada kabul gören bu belge Ferhatpaşa Ana Okulu ile Çatalca'ya getirildi. Okulun yönetimi, öğrencilerin beslenmesi hakkında standartların sağlanması ile başvurulan ISO 9001-2008 belgesi için yoğun çaba ve çalışmalar sonucunda Çatalca, Ferhatpaşa Ana Okulu 17 Mart 2012 tarihinde belgesine kavuştu ve bölgede bir ilke imza attı.

Ferhatpaşa Ana Okulu ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belge Töreni ise Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde yapıldı. Burada bir konuşma yapan okul müdürü Songül Avcı, bu belgeyi almak için büyük çaba ve özen gösterildiğini belirterek, bölgede tek ve İstanbul'da da ikinci anaokulunun Ferhatpaşa Ana Okulu olduğunu belirtti.

Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan ise belgenin ne kadar önemli olduğunu anlamak için, okul yönetiminin çektiği zahmete bakılması gerektiğini belirterek, "bu kadar uzun sürece rağmen bu belgeyi almaya hak kazanan okul müdürünü ve öğretmenlerini kutluyor, tüm çalışanları tebrik ederek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi'nde müdür vekilliği yaparken, bu belge için başvuruda bulunulduğunu belirten Belediye Başkanı Cem Kara da Ferhatpaşa Ana Okulu'nun almış olduğu belgenin azımsanmayacak derecede önemli olduğunu ve büyük gayretlerle alındığının altını çizdi.

Yapılan konuşmaların ardından ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan tarafından okul müdürü Songül Avcı'ya takdim edildi. Ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da öğretmenlere plaketlerini verdi. Öğrenciler tarafından çeşitli oyunların sergilendiği belge töreni, gösterilerin ardından sona erdi.

ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ NEDİR?

ISO International Organization for standardizasyon'un kısa yazılışıdır, yani Uluslararası Standardizasyon Örgütünün oluşturduğu bir kalite yönetim standardıdır. ISO 9001 Belgesi ise ilgili kuruluşun ürün veya hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir yönetim sistemine uygun olarak sevk ve idare edilen bir yönetim anlayışının sonucunda ortaya konduğu ve dolayısı ile kuruluşun ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanabileceğinin bir güvencesini belirlemektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferhatpaşa Ana Okuluna Kalite Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement