Fethiye'de Kaybolan Kişiden 8 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Kaybolan Kişiden 8 Gündür Haber Alınamıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Arama çalışmalarından görüntüler Ölüdeniz Mahallesi Muhtarı Halil Duman'ın açıklaması Yılmaz'ın damadı Yüksel Ergün'ün açıklaması Fethiye'de kaybolan kişiden 8 gündür haber alınamıyor Kaybolan 71 yaşındaki kişinin bulunması için ormanlık alanda arama yapıldı Fethiye ilçesinde kaybolan 71 yaşındaki Şafak Yılmaz'dan 8 gündür haber alınamıyor.

17.03.2016 16:55

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Arama çalışmalarından görüntüler

Ölüdeniz Mahallesi Muhtarı Halil Duman'ın açıklaması

Yılmaz'ın damadı Yüksel Ergün'ün açıklaması Fethiye'de kaybolan kişiden 8 gündür haber alınamıyor

Kaybolan 71 yaşındaki kişinin bulunması için ormanlık alanda arama yapıldı

Fethiye ilçesinde kaybolan 71 yaşındaki Şafak Yılmaz'dan 8 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Hisarönü Mahallesi'nde yaşayan Yılmaz, 9 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde ayrıldığı evine bir daha dönmedi.

Yakınlarının durumu yetkililere bildirmesi üzerine belli günlerde jandarma ve AKUT ekiplerince yapılan aramalardan sonuç alınamadı.

Sabah saatlerinde Yılmaz'ın eşyalarının bulunduğu Kuyu Çukuru mevkisinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekiplere, zabıta ve mahalle sakinleri de destek verdi.

Arama çalışmasına katılanlar arazinin kayalık olan bölgelerindeki derin çukurlar ile Kavaklı mevkisindeki alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Ölüdeniz Mahallesi Muhtarı Halil Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gidebileceği bütün bölgeleri arıyoruz. Şafak amca daha önce bu bölgede dolaşıyordu. Bir çoban, atkısı ve çarşafını bu bölgede bulmuştu. Çalışmaları da bu alanda yürütüyoruz" dedi.

Yılmaz'ın damadı Yüksel Ergün ise geçen hafta çarşamba gecesi kaybolan kayınpederini belirlenen alanlarda aradıklarını dile getirdi. Önceden yapılan aramalarda Yılmaz'ın bir mağarada konakladığını tespit ettiklerini anlatan Ergün, "Kaybolduğu günden beri arıyoruz hala bulamadık. Gören, duyan, bilen arkadaşlar varsa lütfen bize bildirsin" diye konuştu.

Ergün, kayınpederinin psikolojik problemlerinin de olduğunu belirterek, bu nedenle bir yere sığınmış olabileceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Fethiye\'de Kaybolan Kişiden 8 Gündür Haber Alınamıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Kaybolan Kişiden 8 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Adam: Aksam bulundu dedilerr aloooo nasil haber yapiyorsunuz son dakikami son haftami ne is ? 0 0 Yanıtla

Advertisement