Fetö Bahanesiyle Telefonla Dolandırıcılık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fetö Bahanesiyle Telefonla Dolandırıcılık

06.06.2017 18:13

Erzurum'daki bir kişiyi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bahanesiyle telefonla dolandıran zanlı, Erzurum ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakalandı.

Erzurum'daki bir kişiyi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bahanesiyle telefonla dolandıran zanlı, Erzurum ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan C.L'yi cep telefonundan arayan bir kişi kendisini başkomiser olarak tanıttı.

Telefondaki kişi, isminin FETÖ'ye karıştığını söyleyerek korkuttuğu C.L'den verdiği hesap numarasına para yatırmasını istedi.

Mağdur C.L. telefondaki kişiye inanarak başka bir bankadan çektiği 6 bin 450 lirayı verilen hesap numarasına yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan C.L. durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışma sonucunda bankayla irtibata geçerek hesabın bloke edilmesini sağladı.

Hesabın İstanbul'dan açıldığının belirlenmesinin ardından yürütülen çalışmayla şüpheli R.T. parayı çekmek için gittiği banka şubesinde Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö Bahanesiyle Telefonla Dolandırıcılık - Son Dakika


Advertisement