Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba oğul adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından, valilikten emekli olan N.B.'nin evine operasyon düzenlendi.
Operasyonda çok sayıda örgütsel dokümanın bulunduğu evin sahibi N.B. ile oğlu S.E.B. ekipler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
N.B. ile S.E.B'de emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edildi.
Bolu Adliyesinde katip olarak görev yapan N.B.'nin eşi Türkan B. ise geçtiğimiz haftalarda çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Gözaltına Alınan Baba Oğul Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.