Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Nevşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgütün "il ablası" ile 2 adliye personeli tutuklandı.

Nevşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgütün "il ablası" ile 2 adliye personeli tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Ayşe Çakır ile adliye çalışanları Mehmet Çiftçi ve Hasan Demir gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen, kentte örgütle bağlantılı kadınlardan sorumlu olduğu öne sürülen Kur'an kursu öğreticisi Ayşe Çakır ile Nevşehir Adliyesinde zabıt katibi olarak çalışan Mehmet Çiftçi ve infaz koruma memuru Hasan Demir, Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Zanlılar, Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA