Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerle ilgili, "Tanklara, uçaklara, hainlere karşı caddelerde vatana canlarını siper eden Türk halkının bu şahlanışı ikinci Çanakkale Zaferidir.

20.07.2016 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerle ilgili, "Tanklara, uçaklara, hainlere karşı caddelerde vatana canlarını siper eden Türk halkının bu şahlanışı ikinci Çanakkale Zaferidir." dedi.

Gülbey, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişiminin engellenmesi için vatandaşların sokaklara dökülmesinin ikinci Çanakkale Zaferi olduğunu söyledi.

Halkın meydanlara inerek kendi iradesine ve çocuklarının geleceğine sahip çıktığını kaydeden Gülbey, şöyle konuştu:

"Darbe girişimini duyduktan sonra çocuklarımı da alarak evden çıktım. Meydana geldiğimde yalnız olacağımı sandım ama meydanda yüzlerce insanı görünce Türkiye'nin asla bu tür girişimlerle yıkılmayacağına bir kez daha inandım. Benim inandığım budur, seçimle gelen seçimle gider, silahla gitmez. Bizler bundan 5 yıl kadar önce Irak, Suriye, Mısır ve Libya'da yapılan darbelerden, isyancılardan niye ders almıyoruz. Bizler Irak, Suriye, Mısır ve Libya olmayacağız."

Birbirinden hain planlarla darbe yapmaya çalışan FETÖ'nün gerçek yüzünün bu girişimle daha da ortaya çıktığını belirten Gülbey, "Bu darbeciler hesap yaptı ama Allah'ın da bir hesabı vardı. Üstün gelen Allah'ın hesabıdır. Bu milletin huzurunu, birliğini ve kardeşliğini bozamadılar. Çünkü bu millet elinde kutlu bayrağı ve iman dolu gönülleriyle ölüm pahasına darbeyi engellemeye koştu. Bu durum Çanakkale'deki topa, tüfeğe kurşunsuz yürüyerek şehit olan yiğitlerin imanıydı. Tanklara, uçaklara, hainlere karşı caddelerde vatana canlarını siper eden Türk halkının bu şahlanışı ikinci Çanakkale Zaferidir. Tüm ülkemizin ikinci Çanakkale Zaferi hayırlı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement