Esenler'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine direnirken şehit edilen 7 ilçe sakini için mevlit okutuldu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Esenler'de, şehitler dualarla yad ediliyor. Türkiye'nin birliği ve beraberliği ile milletin bütünlüğü için canlarını feda eden 7 şehit için Esenler'in dört bir köşesinde her gün dualar ediliyor, mevlit okutuluyor.
Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Dede-Torun Yaşam Merkezi'nde de 7 şehit için mevlit okutuldu.
Çok sayıda vatandaşın katıldığı program, öğle namazı sonrasında gerçekleştirildi. Uhud Camii İmam Hatibi İsmail Kösebey ve bazı vatandaşların okuduğu mevlitin ardından dua edildi.
Mevlit, konuklara pilav ve ayran ikramıyla son buldu.
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.