Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Biga Belediye Meclisi üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı tepki göstermek için ortak bildiriye imza attı.

03.08.2016 13:53

Biga Belediye Meclisi üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı tepki göstermek için ortak bildiriye imza attı.

Biga Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında, bildiriye destek vermek için AK Parti, CHP, Vatan Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Partinin ilçe başkanları ve temsilcileri ile Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ve muhtarlar da hazır bulundu.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, daha sonra darbe girişimine karşı hazırlanan bildiriyi okudu.

Bildiride, Biga Belediyesi Meclisi üyeleri olarak darbe girişimine karşı ortak bir tavır ve ortak bir dille karşı çıkıldığı belirtilerek, "15 Temmuz Cuma akşamı Türk Silahlı Kuvvetlerinin içinde yuvalanmış bir grup hain FETÖ/PDY terör örgütü mensubu, emirleri altındaki masum erleri de kullanarak darbe girişiminde bulunmuştur. Demokrasimize, devletimize, halkımızın bizzat kendisine ve halkın iradesinin temsil edildiği TBMM'ye karşı girişilen bu darbeyi şahsım ve başkanlık ettiğim Biga Belediye Meclisi çatısı altındaki CHP ve AK Parti meclisi üyeleri olarak kınıyor ve şiddetle lanetliyoruz." denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement