FETÖ/PDY Üyesi Şüpheli Şanlıurfa'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

FETÖ/PDY Üyesi Şüpheli Şanlıurfa'da Yakalandı

FETÖ/PDY Üyesi Şüpheli Şanlıurfa\'da Yakalandı

FETÖ/PDY üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yakalandı. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, firari örgüt üyelerinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. İ.A. isimli şüpheli, Ceylanpınar ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Soruşturma ise devam ediyor.

21.07.2023 10:56

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, haklarında yakalama kararı bulunan firari örgüt üyelerinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Şanlıurfa'da uzun süredir firarı olan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan İ.A., Ceylanpınar ilçesine bağlı 15 Temmuz Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, işlemleri için emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel FETÖ/PDY Üyesi Şüpheli Şanlıurfa'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement