Fikret Orman 1 Seneden Fazla Ceza Alanlar Kulüp Başkanlığını Bıraksınlar - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman 1 Seneden Fazla Ceza Alanlar Kulüp Başkanlığını Bıraksınlar

Fikret Orman 1 Seneden Fazla Ceza Alanlar Kulüp Başkanlığını Bıraksınlar

Fikret Orman 1 seneden fazla ceza alanlar kulüp başkanlığını bıraksınlarSporda Şiddetin Önlenmesi Çalıştay'ı başladı (2)Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı'na katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada sporda şiddette kötünün cezalandırılması gerektiğini belirterek, Hepimiz Türk sporuna hizmet veren kişileriz. Görevlerimizin bir tanesi de genel spor ahlakına hizmet etmek.

03.05.2016 16:19

Fikret Orman 1 seneden fazla ceza alanlar kulüp başkanlığını bıraksınlar

Sporda Şiddetin Önlenmesi Çalıştay'ı başladı (2)

Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı'na katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada sporda şiddette kötünün cezalandırılması gerektiğini belirterek, Hepimiz Türk sporuna hizmet veren kişileriz. Görevlerimizin bir tanesi de genel spor ahlakına hizmet etmek. Bu basın mensupları içinde aynı şey geçerli, federasyon üyeleri, futbolcular için de aynı şey geçerli. Bu sporun içerisinde bulunan herkesin görevinin bir parçası, bu güzel oyunun çirkinleştirmeden insanlara sevdirebilmek. Her şey böyle bir 'miş' gibi, yapıyormuş gibi yapıldığı için de ortada sonuca ulaşamıyoruz. Dünyada ilk defa sporda şiddet Türkiye'de olan bir şey değil. Bugün burada konuşuyorsak bunun nasıl engelleneceğini konuşmamız lazım. Buradaki suçluları tayin edip, bunu nasıl çözebileceğimizi ortaya koymamız lazım. Burada kanunlar ile beraber kötüyü emsal yapmamamız lazım, kötüyü cezalandırmamız lazım. Yoksa bu işler popülerizm uğruna, kulüp, federasyon, basın, siyasetçi popülerizmi her şeyi herkes bildiği halde çözüme ulaştırılamıyor dedi.

Fikret Orman, 1 yıldan fazla ceza alanların kulüp başkanlığını bırakması gerektiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü

Avrupa'da bu iş suçlular bulunarak cezalandırılıyor. Bizde sporu gerenler belli, sporu geren açıklamalar yapıldığı zaman bunla alakalı gerekiyorsa spor yöneticisini ömür boyu men ederiz. Futboldan 1 seneden fazla ceza alanlar kulüp başkanlığını bıraksınlar, yöneticiliği bıraksınlar. Bunlar ile bu iş düzelecek, yoksa öyle yapalım, böyle yapalım demekle değil. Bu toplantılarda güzel güzel demeçler ile gelip sonunda polisimizden medet ummaktan başka bir sonuca ulaşamayacağız

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fikret Orman 1 Seneden Fazla Ceza Alanlar Kulüp Başkanlığını Bıraksınlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement