Filistin Kültür Haftası'nın Açılışını Bakan Çelik Yapacak - Son Dakika
Güncel

Filistin Kültür Haftası'nın Açılışını Bakan Çelik Yapacak

Filistin Kültür Haftası\'nın Açılışını Bakan Çelik Yapacak

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ağustos ayının son haftasında yapılması planlanan Filistin Kültür Haftası'nın açılışını bizzat yapacak.

24.07.2013 16:41  Güncelleme: 16:51

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ağustos ayının son haftasında yapılması planlanan Filistin Kültür Haftası'nı himayesine aldı. Bakan Çelik, 29 Ağustos'ta başlayacak haftanın açılışını bizzat kendisi yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanı, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf'u kabul ederek, bir süre görüştü. İki ülke arasındaki kültürel ilişkilerin ele alındığı görüşmede bu yıl beşincisi yapılacak olan Filistin Kültür Haftası'nı himayesine aldığını ve haftanın açılışını bizzat yapacağını bildirdi.

Çelik-Maarouf görüşmesinin sürpriz açıklamaları bununla da kalmadı. Bakan Çelik, Filistin'de 'Türk Kültür Haftası' gerçekleştirilmesi için de talimat verdi. İlk kez yapılacak haftada Filistin- Türkiye kültürel ilişkilerinin güçlendirilmesi hedefleniyor. Ömer Çelik'in bu açıklamalarının ardından Maarouf da Bakanı Filistin'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Filistin Kültür Haftası'nın Açılışını Bakan Çelik Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement