Filistinli Milletvekili Fugha Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Filistinli Milletvekili Fugha Gözaltına Alındı

23.10.2015 21:49

İsrail askerlerinin, Batı Şeria'da Filistin Yasama Konseyi Milletvekili Abdulcabir Fugha'yı gözaltına aldığı bildirildi.

İsrail askerlerinin, Batı Şeria'da Filistin Yasama Konseyi Milletvekili Abdulcabir Fugha'yı gözaltına aldığı bildirildi.

Filistinli Esir Araştırmaları Merkezi'nden yapılan açıklamada, İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın Beytullahim kentindeki bir askeri kontrol noktasında Hamas üyesi milletvekili Fugha'yı gözaltına aldığı belirtildi.

Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yaşayan Fugha, 2006 yılında milletvekili olduktan sonra İsrail askerleri tarafından gözaltına alınarak 26 ay cezaevinde kalmıştı. Daha sonra serbest bırakılan Fugha, birkaç kez daha gözaltında tutulmuştu.

İsrail askerleri, salı günü de Hamas mensubu milletvekili Hasan Yusuf'un Ramallah'taki evine baskın düzenleyerek Yusuf'u gözaltına almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Filistinli Milletvekili Fugha Gözaltına Alındı - Son Dakika


Advertisement