Film Müzikleriyle Nostaljik Yolculuk - Son Dakika
Güncel

Film Müzikleriyle Nostaljik Yolculuk

Film Müzikleriyle Nostaljik Yolculuk

Büyükşehir Belediyesi'nce Düzenlenen, "Yeşilçam Şarkıları" Konseri Başkentlilerle Buluştu

10.05.2011 11:39

Ankara Büyükşehir Belediyesi sürdürdüğü sanatsal faaliyetlere, Mayıs ayında da hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nce Gençlik Parkı Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Yeşilçam Şarkıları" konseri, salonu hınca hınç dolduran Başkentli müzikseverlerin coşkusuyla ayrı bir anlam kazandı.

İlki geçen yıl düzenlenen ve çok beğenilen Yeşilçam film müzikleri konseri, yoğun istek üzerine bu yıl da tekrarlandı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Dünden Bugüne Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarıyla Ankaralı sanatseverlere seslendi.

Şef Kemal Günüç yönetimindeki Kent Orkestrasına usta sesler Nur Yoldaş, Banu Kırbağ, Elif Tecer, Ercan Turgut ve Emre Erçil hafızalarımızda yer eden Yeşilçam şarkılarıyla eşlik ettiler. Mehmet Ünal'ın düzenlemesini yaptığı ve slayt gösterisiyle renklenen şarkılara müzikseverler de hem coşku dolu sesleriyle hem de alkışlarıyla katıldı.

Kent Orkestrası, konserde, "Bülbül Yuvası, Hasretinle Yandı Gönlüm, Mazi Kalbimde Yaradır, Güler misin Ağlar mısın, Dila Hanım, Amaney, Hababam Sınıfı, Selvi Boylum Al Yazmalım, Arkadaş, Sevemedim Karagözlüm ve Sonbahar Yaprakları" gibi gönlümüzde yer eden parçaları sundu.

Konserin ardından sanatçılara tek tek çiçek vererek teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Vural, "Orkestra elemanları ve değerli solistlerimiz bütün salondaki müzikseverleri eski yıllara, anılarımıza güzel bir müzik yolculuğuna çıkardılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ömer Vural, Büyükşehir Belediyesi olarak böyle konserler ile, Yeşilçam'a emek vermiş ustaları nostaljik parçalarla bir nebze olsun anarak, birlikte güzel anlar yaşanmasını amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Film Müzikleriyle Nostaljik Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement