Firari Hükümlü Manavgat'ta Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Firari Hükümlü Manavgat'ta Yakalandı

13.07.2026 16:57

29 yıl hapis cezası bulunan A.E.K., Manavgat'ta jandarma tarafından yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, hakkında 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürütüldü.

Çalışma kapsamında hakkında "hükümlü veya tutuklunun kaçması" ile "sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama" suçlarından 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan A.E.K. yakalandı.

Adliyeye sevk edilen hükümlü, işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Firari Hükümlü Manavgat'ta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement