Fırtına, Şanlıurfa'da Esti - Son Dakika
Güncel

Fırtına, Şanlıurfa'da Esti

Fırtına, Şanlıurfa\'da Esti

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Trabzonspor, sahasında Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup ederek 5. tura yükseldi.

29.11.2012 22:32  Güncelleme: 08:07

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan mücadeleden galip ayrılan taraf 4-0'lık skorla Trabzonspor oldu.

Trabzonspor'un gollerini 12. dakikada Yasin Öztekin, 24. dakikada Olcan Adın, 85. dakikada Alanzinho ve 87. dakikada Paulo Henrique attı. Bu sonucun ardından Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda adını 5. tura yazdırdı.

TARAFTAR İLGİSİ AZDI

Karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar fazla ilgi göstermedi. 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı'nın tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, yaklaşık 3 bin dolayında taraftar karşılaşmayı izledi. Az sayıda Şanlıurfspor taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden takımlarına destek verdi.

GÜNEŞ'TEN 7 DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Şenol Güneş, Şanlıurfaspor maçında, 3-0 yenildikleri Eskişehirspor karşılaşmasının ilk 11'ine göre 7 oyuncu değişikliğine gitti.

Güneş, Eskişehirspor maçında ilk 11'de oynayan Soner, Bamba ve Onur'u maç kadrosuna almazken, Serkan, Giray, Halil ve Janko'yu yedek soyundurdu. Bu oyuncuların yerine Tolga, Zeki Yavru, Mustafa, Celustka, Aykut, Yasin ve Henrique ilk 11'de görev yaptı. Geçen haftaki kadrodan Emerson, Colman, Adrian ve Olcan değişmeyen isimler oldu.

Teknik direktör Şenol Güneş, forvette Brezilyalı oyuncu Henrique'ye görev verdi. En son ligin 6. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen Henrique, 8 maçlık aradan sonra formasına kavuştu. Trabzonspor'da takım kaptanı Tolga Zengin ise 9 maçın ardından formasına kavuştu.

MAÇ TEMPOLU BAŞLADI, GOL DE ÇABUK GELDİ

Mücadele tempolu başladı ve her iki takım da ilk dakikalardan gol arayışı içerisine girdiler. Karşılıklı ataklarla geçen on dakikanın ardından iki takım da gol bulmayı başaramadı. Maçta 12. dakikaya gelindiğinde ise Trabzonspor 1-0 öne geçmeyi başardı. Yasin Öztekin'in ceza sahasından güzel vuruşu borda-mavilileri öne geçiren gol oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Fırtına, Şanlıurfa'da Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement